fbpx

OMOGUĆITE KUPCIMA PLAĆANJE PUTEM INTERNETA

Bez obzira radi li se o maloj ili velikoj tvrtki, ako svojim klijentima trebate omogućiti da vam plaćaju sigurno i jednostavno putem vaše mobilne aplikacije ili online trgovine, AllSecure ima rješenje za vas. Naše PCI-DSS platne platforme s integriranim sustavom detekcije i zaštite od prijevara omogućuju obradu najvećeg broja dostupnih metoda plaćanja u zemlji i inozemstvu. Možemo vam pomoći u odabiru najoptimalnije razine usluge i funkcionalnosti koja odgovara vašim potrebama kako biste omogućili online plaćanja, bilo kada i bilo gdje.

PCI DSS
(LEVEL 1)

MOBILNI
SDK

ŠOPING KART
MODULI

1-CLICK
PLAĆANJA

PONAVLJAJUĆA
PLAĆANJA

GLOBALNO
PROCESIRANJE

99.9%
SLA

INTEGRISANA
PREVENCIJA RIZIKA

PORTAL
TRGOVCA

TEHNIČKA
PODRŠKA

FUNKCIONALNOSTI PLATFORME

Payment Integration

Jednostavan pristup podacima o plaćanjima

Siguran i jednostavan za korištenje, Portal za upravljanje i praćenje transakcija u stvarnom vremenu pruža opsežne podatke o izvršenim plaćanjima te omogućuje prilagodljivo izvješćivanje o svim aktivnostima. Kroz fleksibilnu analizu podataka i grafičku vizualizaciju, trgovci mogu jednostavno pratiti performanse sustava i transakcije. Podaci se mogu izvesti za daljnju upotrebu.

Sistem za upravljanje rizicima

Korištenjem modularnog sustava za sprječavanje prijevara trgovac je u mogućnosti odmah detektirati pokušaje prijevare i adekvatno reagirati kako bi zaštitio svoje poslovanje. Integrirano rješenje za upravljanje rizicima pruža trgovcu široku paletu filtera za otkrivanje prijevara, kao i aplikacije koje služe ubrzanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći online poslovanje sigurnim i ugodnim.
Risk Management
Online Merchant Accounts

Plaćanje kroz mobilne uređaje

Putem svoje platforme AllSecure trgovcima olakšava integraciju kartičnog plaćanja u mobilne aplikacije koje su razvili ili planiraju razviti. Sve postojeće funkcionalnosti i prednosti platforme AllSecure, uključujući integrirane alate za prepoznavanje rizika, neprimjetno su implementirane i za mobilna plaćanja. Dopustite kupcima da vam plaćaju čak i kada su u pokretu.

Globalna mreža partnera

AllSecure surađuje s velikim brojem partnerskih banaka u Europi. To nam omogućuje da našim klijentima pružimo odgovarajuće rješenje, prilagođeno njihovim potrebama. Pomoći ćemo vam odabrati optimalno rješenje za prihvaćanje različitih metoda plaćanja, u velikom broju valuta prema kupcima sa svih kontinenata. Potrebu prilagođavamo Vašem poslovnom modelu.
secure payment gateway

PCI standardizovana Tokenizacija Podataka

AllSecure rješenje za tokenizaciju štiti osjetljive podatke kupaca i trgovaca. Omogućite svojim korisnicima da na siguran i certificiran način registruju (tokenizuju) svoju platnu karticu, kako bi pri sljedećem plaćanju mogli svoj račun platiti jednim klikom, bez potrebe za ponovnim unosom podataka s kartice. Unaprijedite korisničko iskustvo plaćanja.

ZAŠTO TRGOVCI DA RADE SA NAMA

Sarah Thompson

Korišćenje njihove platne gateway platforme transformisalo je naš globalni biznis. Glatke transakcije, impresivan rast. Toplo preporučujemo!

John Anderson

Njihova platna gateway platforma pruža nam najviši nivo sigurnosti i pouzdanosti. Naši kupci su u potpunosti zaštićeni!

Lisa Johnson

Integracija njihove platne gateway platforme bila je veoma jednostavna. Transakcije se odvijaju munjevitom brzinom!

David Ramirez

Njihovi alati za prevenciju prevare su izuzetno moćni. Bezbednost nam je prioritet broj jedan!"

Emma Wilson

Implementacija 3D-Secure preko njihove gateway platforme izgradila je poverenje kod naših međunarodnih kupaca. Osećamo se sigurno!

Michael Brown

Njihova payment gateway platforma pojednostavljuje proces plaćanja. Kupci širom sveta su oduševljeni jednostavnim iskustvom plaćanja!

Laura Evans

Zahvaljujući njihovoj payment gateway platformi, naše transakcije se obrađuju bez greške, osiguravajući siguran i efikasan globalni posao.

Mark Roberts

Njihov tim pruža izuzetnu podršku. Brzi odgovori i rešavanje svih naših zahteva. Pomažu nam da ostvarimo globalni uspeh!

Jennifer Lee

Zahvaljujući njihovoj payment gateway platformi, ostvarujemo maksimalan prihod uz minimalne rizike od prevare. Savršeno za globalne kompanije!

Ryan Clark

Njihova platforma omogućava nam brzu obradu plaćanja širom sveta. Naša globalna baza kupaca je zadovoljna!

ZATRAŽITE PROCENU MOGUĆNOSTI ODMAH

i očekujte indikativnu ponudu nakon najviše 48h!

Allsecure
Osnovan 2001., AllSecure je postao globalni pružatelj usluga elektroničkog plaćanja, s rastućom mrežom korisnika diljem Europe. U suradnji s vodećim regionalnim i europskim bankama pružamo usluge obrade plaćanja putem najsuvremenijeg Payment Gatewaya na tržištu, certificiranog kao PCI level 1. Osim toga, pružamo razne prateće usluge podrške i savjetovanja, kao i najmodernija rješenja za sprječavanje rizika tijekom plaćanja.
Kontact info
Legal
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub