fbpx

Impresum

Pravna obavijest

business proposals

AllSecure d.o.o. sa sedištem u Beogradu, je kompanija koja je registrovana i posluje po zakonima Republike Srbije. Kompanija je upisana kod Agencije za Privredne Registre pod brojem 20042168. PIB kompanije je 103884814.

Zakonski Zastupnik:

Nemanja Nikolić, direktor

Savetodavni Odbor

Petar Ulić, Boris Vujičić, Dejan Tešić

Adresa:

AllSecure d.o.o., Terazije 43, 11000 Beograd, Srbija

e-mail: info(at)allsecure.rs

Legal notice:
AllSecure d.o.o. redovito provjerava i ažurira informacije na svojoj internetskoj stranici. Međutim, unatoč našem nastojanju, postoji mogućnost da neki podaci nisu uvijek točni i precizni. Stoga ne možemo jamčiti niti biti odgovorni za ažurnost, točnost ili cjelovitost podataka na stranici.

Na sajtu www.allsecure.ba pronaći ćete poveznice na druge internetske stranice. Za sve takve poveznice vrijedi sljedeće: AllSecure d.o.o. nema kontrolu nad izgledom niti sadržajem tih vanjskih stranica. Stoga, AllSecure d.o.o. ne preuzima odgovornost i izričito se ograđuje od sadržaja i izgleda tih navedenih stranica. Ova izjava vrijedi za sve poveznice ili reference koje se mogu pronaći unutar naše stranice.
Sadržaj i struktura naše stranice su zaštićeni. Reprodukcija informacija ili drugih sadržaja naše stranice, posebno korištenje tekstova, dijelova tekstova, grafičkih elemenata i slično, zahtijeva prethodnu suglasnost AllSecure d.o.o.

Molimo Vas da obratite pažnju na našu Politiku Privatnosti.

Ako niste zadovoljni kvalitetom naših usluga, pozivamo vas da podnesete prigovor. Naš tim je dostupan, a odgovorna osoba će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku ili će proslijediti vaš prigovor odgovarajućem odjelu unutar tvrtke.

Kako nas možete kontaktirati:
AllSecure d.o.o.
Terazije 43,
11000 Beograd, Srbija
Putem e-mail: podrska[at]allsecure.rs
Ponedeljak – Petak od 09:00 do 17:00.

Prigovori će biti obrađeni interno u okvirima vremena koji su ugovorno definirani, a u većini slučajeva, ako je moguće, i brže. Kako biste nam pomogli da što prije odgovorimo na vaše zahtjeve, molimo vas da u svojoj poruci:
• u naslovu poruke naznačite naziv pravnog lica u čije ime nas kontaktirate
• što preciznije opišete okolnosti koje predstavljaju osnovu za vašu zamerku ili pitanje

Hvala Vam na suradnji

Sigurno online plaćanje?

Omogućavamo trgovcima da na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji prihvate plaćanja od kupaca iz BiH i inozemstva.
Allsecure
Osnovan 2001., AllSecure je postao globalni pružatelj usluga elektroničkog plaćanja, s rastućom mrežom korisnika diljem Europe. U suradnji s vodećim regionalnim i europskim bankama pružamo usluge obrade plaćanja putem najsuvremenijeg Payment Gatewaya na tržištu, certificiranog kao PCI level 1. Osim toga, pružamo razne prateće usluge podrške i savjetovanja, kao i najmodernija rješenja za sprječavanje rizika tijekom plaćanja.
Kontakt info
Legal
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub