fbpx

AllSecure

Potpuno rješenje za online plaćanja

Allsecure

Vaš partner za online plaćanja

AllSecure je osnovan 2001. godine na Malti s osnovnim ciljem da implementira i upravlja naprednim rješenjima za elektronska plaćanja. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja donesena je strateška odluka o usredotočavanju poslovanja isključivo na razvoj i implementaciju inovativnih e-commerce rješenja. To uključuje prije svega online plaćanja putem interneta i mobilnih uređaja, putem platnih kartica i drugih alternativnih načina plaćanja. Smatramo da je era zatvorenih EFT-POS rješenja završena i da suvremeni trgovci trebaju dobiti centralizirana “omni-channel” rješenja za plaćanja. U tom kontekstu, AllSecure danas svojim korisnicima, e-trgovcima, bankama i drugim financijskim organizacijama, pruža sveobuhvatnu podršku za prihvaćanje elektronskih plaćanja. To uključuje Payment Gateway, usluge podrške, profesionalno savjetovanje i usluge upravljanja sustavima za prevenciju rizika. Tijekom godina suradnje s bankama i najvećim trgovcima, tim koji čini AllSecure stekao je ugled u našoj regiji. Prepoznati smo kao tvrtka koja se prije svega posvećuje održavanju najviših standarda usluga koje pružamo.

Ljudi

U proteklih 20 godina, za vrijeme kojih smo pružali različite usluge elektronskih plaćanja, stručni tim AllSecure stekao je zavidan ugled na tržištu regije.

market knowledge

Poznavanje Tržišta

U suradnji sa svojim partnerima, AllSecure već godinama uspješno posluje na tržištima Jugoistočne Europe i Europske unije. To nam pruža neophodno iskustvo potrebno za pružanje najbolje usluge našim trgovcima.

best technology

Vrhunska Tehnologija

Klijentima pružamo jednu od vodećih, skalabilnih platformi za plaćanje koja je licencirana i povezana s stotinama financijskih organizacija i načina plaćanja širom svijeta.

Allsecure Banke Partneri

AllSecure sarađuje s većim brojem banaka / prihvatilaca, kako u regiji tako i širom svijeta. To nam omogućava da našim korisnicima pružimo najoptimalnije rješenje prema njihovim specifičnim zahtjevima. Lista preferiranih partnerskih banaka, posebno regionalnih, navedena je ispod. Molimo kontaktirajte nas za informacije o bankama / prihvatilacima na tržištima koja vas zanimaju.

Sigurno online plaćanje?

Omogućavamo trgovcima da na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji prihvate plaćanja od kupaca iz BiH i inozemstva.
Allsecure
Osnovan 2001., AllSecure je postao globalni pružatelj usluga elektroničkog plaćanja, s rastućom mrežom korisnika diljem Europe. U suradnji s vodećim regionalnim i europskim bankama pružamo usluge obrade plaćanja putem najsuvremenijeg Payment Gatewaya na tržištu, certificiranog kao PCI level 1. Osim toga, pružamo razne prateće usluge podrške i savjetovanja, kao i najmodernija rješenja za sprječavanje rizika tijekom plaćanja.
Kontakt info
Legal
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub