fbpx

POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštita ličnih podataka naših korisnika

business proposals

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu obavijest o privatnosti i kolačićima prije nego počnete koristiti našu internet stranicu. Korištenjem naše internet stranice, prihvatate sljedeće uvjete. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da imate na umu da vam nije dopušteno koristiti ovu web lokaciju. Internet stranicom allsecure.rs, kao i ostalim našim internet stranicama: allsecure.co.rs, asbg.rs i drugima, upravlja kompanija AllSecure doo Beograd, Terazije 43, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20042168, PIB: 103884814, u daljnjem tekstu ‘AllSecure’. Za sve pojave termina “naš”, “nas”, “mi” ili “kompanija” u okviru ove politike i u okviru obavijesti o prihvaćanju smatra se da se odnose na AllSecure i sve naše podružnice, prema potrebi.

Informacije koje prikupljamo od vas

U osnovi možete posjetiti ovu internet stranicu, a da nam ne otkrijete tko ste niti nam date ikakve informacije o sebi. Kad posjetite našu web stranicu, određeni podaci automatski se pohranjuju na našim serverima prema potrebama upravljanja sustavom, statističkim svrhama ili radi izrade sigurnosnih kopija. Ti podaci uključuju ime vašeg internetskog pružatelja usluga, u nekim slučajevima vašu IP adresu, verziju vašeg preglednika, operativni sustav koji je korišten za pristup našoj web stranici, web stranicu koju koristite da nas posjetite, web stranice koje posjećujete dok ste u kontaktu s nama i, ako je primjenjivo u datoj situaciji, sve riječi koje ste koristili za pretraživanje i dolazak do naše web stranice. Ovisno o okolnostima, iz tih podataka se može izvući neke zaključke o posjetiteljima web stranice. Međutim, u tom kontekstu ne koriste se nikakvi osobni podaci. Ti podaci koriste se isključivo anonimno. Ako ALLSECURE prenese podatke bilo kojem vanjskom pružatelju usluga, poduzet će se tehničke ili organizacijske mjere koje jamče da će prijenos podataka biti izvršen u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka.

Osim toga, postoje dijelovi ove internet stranice gdje će možda trebati vaši osobni podaci u određene svrhe, kao što je, na primjer, pružanje informacija koje su vam potrebne, a u tom slučaju morate se registrirati na našoj internet stranici. To se radi putem online obrazaca, a svaki put šaljete svoje podatke putem elektroničke pošte. Informacije koje prikupljamo od vas mogu uključivati vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj faksa ili e-mail adresu. Primijetit ćete da niste obvezni slati dodatne informacije koje tražimo, a koje nisu nužne ili objektivne za pružanje usluga koje ste tražili. Također možemo prikupljati informacije o vama putem elektroničke pošte ili pisama koje nam šaljete. Vaše osobne informacije prikupljamo samo ako dobrovoljno odlučite unijeti te podatke ili izričito dati svoj pristanak za to. Dajući takvu suglasnost, prihvaćate sljedeće uvjete korištenja.

Osobne informacije koje nam šaljete ili koje prikupljamo putem ove internet stranice možemo koristiti u sljedeće svrhe:

  • Pr pružanju bilo kakvih usluga koje ste od nas zahtijevali, kao što je primjerice primanje informacija o odnosima s investitorima, primanje primjeraka naših godišnjih izvještaja, pretplata na uslugu korporativnog emitiranja putem interneta ili na uslugu slanja upozorenja putem e-pošte.
  • Pr pružanju odgovora na vaše upite ili obradi vaših zahtjeva koji se odnose na vaše informacije.
  • Pr pružanju i personalizaciji naših usluga.

Ako u budućnosti ne želite da vas kontaktiramo, obavijestite nas.

Ako nam dobrovoljno dostavite informacije o svojoj ličnosti, te informacije nećemo koristiti, obrađivati niti prenositi izvan okvira dopuštenih zakonom ili izvan okvira koje sami odredite svojom izjavom suglasnosti. Osim toga, vaše podatke ćemo prenijeti samo ako smo dužni to učiniti prema službenom ili sudskom n

alogu.

Sve eventualne promjene u ovoj izjavi o čuvanju privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici. To vam omogućuje da se na vrijeme informirate o tome koje podatke pohranjujemo i na koji način prikupljamo i koristimo te podatke.

Sigurnost

Poduzimamo stroge fizičke, elektronske i administrativne mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše informacije od neovlaštenog pristupa i nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja, kako u online, tako i u offline načinu. Vaše informacije zadržavamo tijekom razumnog vremenskog razdoblja ili koliko je to propisano zakonom. Partneri AllSecure-a koji imaju pristup vašim podacima kako bi vam u ime AllSecure-a pružili određenu uslugu imaju ugovornu obvezu čuvanja svih tih podataka povjerljivima i ne mogu ih koristiti u druge svrhe. U nekim slučajevima, bit će potrebno dostaviti vaše upite našim podružnicama. I u tim slučajevima vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi.

Podaci o ličnosti koji se odnose na djecu

AllSecure ne želi prikupljati podatke o djeci mlađoj od 14 godina. Tamo gdje je to potrebno, AllSecure će na odgovarajućem mjestu jasno uputiti djecu da ne dostavljaju AllSecure-u svoje osobne podatke. Ako roditelji ili drugi pravni skrbnici otkriju da su djeca pod njihovim nadzorom dostavila AllSecure-u osobne podatke, zahtijevamo da nas ti roditelji odnosno skrbnici odmah kontaktiraju na donju adresu ako žele da se ti podaci izbrišu. Tada ćemo se odmah potruditi da se ti podaci izbrišu. Ako imate 16 ili manje godina, osigurajte dopuštenje roditelja ili skrbnika prije nego nam pošaljete bilo kakve osobne informacije. Korisnicima koji nemaju navedeno dopuštenje nije dozvoljeno slanje svojih osobnih informacija.

Otkrivanje osobnih informacija

Općenito ne dijelimo vaše osobne podatke s drugima, osim ako je to potrebno za ispunjenje vašeg zahtjeva zbog kojeg ste nam dostavili informacije (na primjer, rješavanje vaše pritužbe). Zadržavamo pravo otkriti vaše osobne informacije kada je to propisano zakonom ili kada smatramo da je otkrivanje informacija nužno za zaštitu naših prava i/ili usklađivanje s pravosudnim postupkom, sudskim nalogom, zahtjevom nadležnog tijela ili bilo kojim drugim zakonskim procesom. Ako to nije obavezno po zakonu, nećemo na drugi način dijeliti, prodavati niti distribuirati bilo koje informacije koje ste nam poslali. Naposljetku, ako naša tvrtka uđe u zajednički poduhvat ili se proda ili spoji s drugim poslovnim subjektom, vaše informacije mogu biti otkrivene novim poslovnim partnerima ili vlasnicima. Ako to nije obavezno po zakonu, nećemo na drugi način dijeliti, prodavati niti distribuirati bilo koje informacije koje ste nam poslali.

Druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati veze prema drugim internet stranicama koje su izvan naše kontrole i nisu obuhvaćene ovom Obavijesti o privatnosti i kolačićima. Ako pristupate drugim internet stranicama putem osiguranih veza, operatori tih internet stranica mogu prikupljati informacije od vas koje će koristiti sukladno svojim politikama privatnosti, a koje se mogu razlikovati od naših. Preporučujemo da pročitate obavijesti o privatnosti i kolačićima te uvjete i odredbe bilo koje internet stranice na koju pristupate putem veza, referenci ili sučelja.
Dodaci društvenih mreža

Naša internet stranica može sadržavati dodatke (pluginove) društvenih mreža: facebook.com, twitter.com, linkedin.com, google.com (‘društvene mreže’).

Konkretno, to mogu biti dodatci kao što su “Like”, “Share”, “Retweet” itd. Ako pristupite nekoj od naših internet stranica koja je opremljena takvim dodacima, vaš internetski preglednik će uspostaviti izravnu vezu sa serverom društvene mreže i dodatak će se prikazati na ekranu putem komunikacije s vašim preglednikom. Dodatak će obavijestiti server društvene mreže o kojoj od naših internet stranica ste posjetili. Ako imate profil na društvenoj mreži i prijavljeni ste na korisnički račun, kad posjetite našu internet stranicu, društvena mreža će prenijeti tu informaciju na vaš korisnički račun na toj društvenoj mreži.

Korištenjem bilo koje funkcije dodatka (npr. klikom na gumb “Like” ili ostavljanjem komentara), ta će informacija također biti prenesena na vaš korisnički račun na društvenoj mreži. Dodatne informacije o prikupljanju i korištenju podataka od strane društvenih mreža te o pravima i mogućnostima zaštite vaše privatnosti u tom kontekstu možete pronaći u informacijama o zaštiti podataka na web stranicama društvenih mreža. Da bismo spriječili da društvena mreža poveže vaš posjet našoj internet stranici s vašim korisničkim računom na toj društvenoj mreži, morate se odjaviti s računa prije nego posjetite našu internet stranicu.

Prijenos putem interneta i odricanje

S obzirom na to da je internet globalno okruženje, korištenje internet stranice za prikupljanje i obradu osobnih informacija nužno uključuje prijenos podataka diljem svijeta. Stoga pregledavanjem ove internet stranice i elektroničkom komunikacijom s nama potvrđujete i pristajete na to da i mi obrađujemo osobne informacije na taj način. Iako AllSecure provodi razumne mjere zaštite od virusa i drugih štetnih komponenti, priroda interneta je takva da nije moguće osigurati da će vaš pristup internet stranici biti bez prekida ili pogrešaka, ili da ova internet stranica, njeni serveri ili elektronička pošta koju možemo poslati neće sadržavati viruse ili druge štetne komponente.

Vaše želje i zahtjevi / službenik za zaštitu podataka

Spremljeni podaci bit će izbrisani nakon isteka zakonom propisanog roka ili isteka predviđenog roka pohrane prema ugovoru, ili ako više nisu potrebni AllSecure-u. U svakom trenutku vi, naravno, možete zatražiti da podaci koji se odnose na vas budu izbrisani. Također imate pravo u svakom trenutku povući suglasnost koju ste dali za buduću obradu podataka o vašoj ličnosti. U takvim slučajevima, ako imate bilo kakvu drugu želju u vezi s podacima koji se odnose na vašu ličnost, molimo vas da pošaljete e-mail na našu adresu gdpr[at]allsecure.rs. Također vas molimo da nas na ovaj način kontaktirate ako želite saznati jesmo li prikupili neke podatke o vama i, ako jesmo, koji su to podaci. Potrudit ćemo se brzo odgovoriti na vaš upit.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih komentara, upita ili zahtjeva vezanih za našu upotrebu vaših osobnih informacija ili u slučaju bilo kakvih pitanja o ovoj Obavijesti o privatnosti i kolačićima, kontaktirajte nas putem kontaktnih podataka na stranici Kontakt. Vaša pitanja su dobrodošla, kao i bilo kakvi prijedlozi koje možda imate o ovoj Obavijesti o privatnosti i kolačićima.

Zadnja izmjena: 02/02/2023

Sigurno online plaćanje?

Omogućavamo trgovcima da na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji prihvate plaćanja od kupaca iz BiH i inozemstva.
Allsecure
Osnovan 2001., AllSecure je postao globalni pružatelj usluga elektroničkog plaćanja, s rastućom mrežom korisnika diljem Europe. U suradnji s vodećim regionalnim i europskim bankama pružamo usluge obrade plaćanja putem najsuvremenijeg Payment Gatewaya na tržištu, certificiranog kao PCI level 1. Osim toga, pružamo razne prateće usluge podrške i savjetovanja, kao i najmodernija rješenja za sprječavanje rizika tijekom plaćanja.
Kontakt info
Legal
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub