fbpx

API Dokumentacija

Dokumentacija za Integraciju sa AllSecure Platformama

Exchange Platform Open Platform
payment integration

Brza i Jednostavna Integracija Plaćanja

Da li vam je potrebna integracija plaćanja u vašu internet prodavnicu ili mobilnu aplikaciju? Želite li pristup izvještajima o prethodnim transakcijama? Da li želite omogućiti završavanje ili otkazivanje transakcija direktno iz vašeg sistema? Sve ovo, i mnogo više, može biti postignuto na jednostavan način. Kroz najnapredniju tehnologiju povezivanja, trgovci “sami hostuju” svoju stranicu za plaćanje, imajući potpunu slobodu u dizajnu i formatiranju stranice, istovremeno ispunjavajući zahtjeve PCI standarda. Naš cilj je pružiti programerima lako razumljivu dokumentaciju i omogućiti što jednostavniju integraciju, bez potrebe da brinu o sigurnosnim standardima i kompatibilnosti sa PCI, već da to prepuste nama.

Exchange Platforma

Exchange Platforma pruža raznolik izbor opcija za elegantnu i dosljednu integraciju plaćanja, s fokusom na maksimalno korisničko iskustvo tokom procesa plaćanja. Kontaktirajte nas kako biste saznali sa kojim bankama / prihvatiteljima je povezana ova platforma.

plugins

Hostovana Polja

Dozvolite svojim kupcima da unesu podatke sa kartice putem obrasca bez napuštanja vaše web stranice. Cijeli vaš vizualni dizajn i korisničko iskustvo ostaje netaknuto, bez kompromisa u pogledu sigurnosti i usaglašenosti sa PCI standardima.

Card on File

Potpuno nezavisan od banaka i sertifikovan, Exchange Vault omogućava čuvanje i tokenizaciju osjetljivih podataka o karticama kupaca radi buduće upotrebe putem opcija kao što su čuvanje kartica za kasnije plaćanje ili ponavljajuća plaćanja.

Moduli & SDK

Možete pronaći velik broj internih "open source" modula, kao i komercijalnih modula, za različite shopping kartice. Pored toga, imate pristup besplatnim SDK-ovima za mobilne aplikacije i drugim okruženjima.

Open Payment Platform

Naša Open Payment Platforma pruža jedinstveni RESTful API preko kojeg imate pristup cjelokupnom spektru funkcionalnosti. Molimo vas da nas kontaktirate za listu banaka / prihvatilaca na koje je ova platforma povezana.

SecurePay

JavaScript Widget za plaćanje SecurePay je SAQ-A usklađeno rješenje za ugrađivanje obrasca za unos podataka s kartice.

Back-Office Integracija

Osim klasičnih plaćanja, možete integrisati i različite vrste administrativnih operacija kao što su Capture, Void, Refund...

direct api

Direktna Integracija

Naš Server-to-Server API omogućuje integrirano prihvaćanje plaćanja direktno sa vašeg sistema, pod pretpostavkom da je vaš sistem PCI sertifikovan.

Sigurno online plaćanje?

Omogućavamo trgovcima da na svom sajtu i mobilnoj aplikaciji prihvate plaćanja od kupaca iz BiH i inozemstva.
Allsecure
Osnovan 2001., AllSecure je postao globalni pružatelj usluga elektroničkog plaćanja, s rastućom mrežom korisnika diljem Europe. U suradnji s vodećim regionalnim i europskim bankama pružamo usluge obrade plaćanja putem najsuvremenijeg Payment Gatewaya na tržištu, certificiranog kao PCI level 1. Osim toga, pružamo razne prateće usluge podrške i savjetovanja, kao i najmodernija rješenja za sprječavanje rizika tijekom plaćanja.
Kontakt info
Legal
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Metodi Plaćanja
VISA
mastercard
maestro
dinersclub